Η Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η νεοσύστατη Retail & More A.E αποτελεί μέλος του ομίλου εταιρειών ΑVE και ιδρύθηκε το 2021 μέσω της θυγατρικής εταιρείας Teleunicom ΑΕ. Η βασική δραστηριότητα της νεοσύστατης εταιρείας είναι το χονδρικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (συμπεριλαμβανομένων και τροφίμων). Επιπρόσθετα, η εταιρεία έχει αναλάβει για λογαριασμό της  Teleunicom,  την  διανομή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour.

Στους άμεσους στόχους της Retail & More είναι η δημιουργία ενός νέου Πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων με κοινή εταιρική ταυτότητα, κάτω από το όνομα Plaza και Plaza Express, στα οποία μεταξύ άλλων, θα διατίθενται τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, θα παρέχονται προϊόντα υψηλής ποιότητας και κορυφαίες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

Η επιτυχία της Retail & More στηρίζεται στο δυνατό “know how” του Retail των super markets και του κλάδου των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων (FMCG), στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, αλλά και στη διαφορετικότητα. Η Retail & More είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική ανάπτυξη και δεσμεύεται για ενίσχυση της Ελληνικής παραγωγής. Εκπαιδεύει και καταρτίζει τους ανθρώπους της,  με έμφαση στην εκπαίδευση και την εξέλιξη. Επιπλέον, εστιάζει στην καλή υγεία μέσω της διατροφής και της ευεξίας και στο σεβασμό του περιβάλλοντος μέσω της χρήσης βιώσιμων ανακυκλωμένων συσκευασιών.

Στην Retail & More λειτουργούμε με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή και προϋπόθεση για την αποτελεσματική εξυπηρέτησή του, αποτελεί η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία!

Οι αξίες μας

Η Φιλοσοφία μας

Στόχος της Retail & More Α.Ε. από την αρχή της λειτουργίας της, είναι η δημιουργία ενός νέου Πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων με κοινή εταιρική ταυτότητα. Σημείο αναφοράς μας, αποτελεί η υγιής ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας, η δημιουργία ισχυρών δεσμών με τους προμηθευτές και τους πελάτες μας και η από κοινού εξέλιξη και ανάπτυξη.

Η Retail & More δεσμεύεται και εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Αξιολογούμε και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση την εμπειρία των πελατών μας και διασφαλίζουμε ότι τα καινοτόμα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας, ανταποκρίνονται με συνέπεια στις προσδοκίες των πελατών και συνεργατών μας.

Θέλετε να γίνετε συνεργάτης της Retail & More;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!